Armani For Den Sportsglade Mand

Man skal nok være født under en sten, for ikke at have hørt om Emporio Armani. Det er et af verdens mest kendte eksklusive tøjmærker, der har klædt mænd lækkert på i flere generationer. Hvis man skal se skarp ud, med slips og jakkesæt, er er Armani stedet man tager hen, for at klæde sig på i topklasse. De har gjort sig bemærkede ved altid at tilbyde den højeste kvalitet, og de lækreste snit. Armani er altså luksuriøst tøj til den modebevidste mand.

Det er dog ikke altid, at skjorte og slips er helt praktisk at have på. Det egner sig fint til de fleste arbejdspladser, og er også perfekt til en tur i byen på de mere fancy steder. Men hvad gør den modebevidste mand, når han gerne vil klæde sig lidt mere afslappet på? Eller endnu vigtigere: hvad for noget tøj tager han på, når der skal dyrkes sport eller motion? Et lækkert og professionelt udseende kan ikke klares med tøjet alene. Det kræver også, at man holder sig sund og i god form. Et lækkert jakkesæt ser 10 gange bedre ud, når man bærer det på en veltrænet krop. For at kunne træne sin krop, skal man dog have det rette træningstøj. Men hvor køber man noget lækkert træningstøj, når nu man er vant til, at være klædt i Armani fra top til tå?

Det gør man selvfølgeligt ved ea7: Emporio Armanis søstermærke, der fokuserer på tøj til sport og fritid. Det er et vovet spring for Armani, der jo primært er kendte for deres høje kvalitet og sans for mode, på det mere professionelle tøj. Man må dog sige, at de har gjort det helt perfekt. Når man ser på tøjet fra EA7, så er man ikke i tvivl om, at det er Armani der står bag. Det har mange af de samme kendetegnede træk, men selvfølgeligt gjort på en mere sporty og frisk måde. Når man rør ved tøjet, og tager det på, så er det endnu mere tydeligt. Der er brugt kvalitetsmaterialer hele vejen igennem, og der er kælet for den mindste detalje. Man får altså den samme følelse af eksklusivitet og luksus, som hvis man tog en moderne Armani skjorte på. Forskellen er, at man nu også er klædt godt på til at være fysisk aktiv. Tøjet fra EA7 lader kroppen ånde, og transporterer sved væk fra kroppen, mens du motionerer. Det er samtidig utroligt behageligt at have på, og fungerer altså også perfekt som afslappet fritidstøj.

Der er ikke mange luksusmærker der tør bevæge sig væk fra det, de er blevet kendte for. Det er risikabelt, da ens mærke kan ske at blive udvandet, hvis man ikke passer på. Armani tog chancen, og de har gjort det til perfektion!