Få en forsmag på Rich Dad Poor Dad – den nye bog om penge og økonomi


I den forhåndsvise nye og meget populære bog Rich Dad Poor Dad, økonomisk ekspert Robert T. Kiyosaki kommer med en ny tilgang til penge og økonomi. Med udgangspunkt i sin egen historie går han i dybden med, hvordan man kan tjene, spare og investere sine penge på en fornuftig måde.
Bogen bygger på en række eksempler og cases fra Robert T. Kiyosakis eget liv, og han forklarer, hvordan man kan lære af sine fejl og få mest muligt ud af sine penge.

Nye bud på indkomststrømme

Denne bog giver en række forskellige bud på, hvordan man kan få skabt indkomststrømme i ens økonomi. De tre vigtigste indkomststrømme i bogen er:

  • Uddannelse
  • Indkomst
  • Rigdom
    De tre indkomststrømme er de vigtigste områder at fokusere på. Når man har bygget dem op, kan man begynde at sætte sig ind i investeringer i aktier, som man måske ikke har haft tid eller overskud til før.

Her er indkomststrømme vigtigere end investeringer

Når man læser denne bog, er det vigtigt at skelne mellem de forskellige indkomststrømme og investeringer. Når man investerer sine penge i aktier, er det ikke ensbetydende med, at man også er rig. Det er det, mange har gjort sig skyldige i i 2020, hvor aktierne er steget kraftigt på grund af den globale krise.

Vejen til rigdom

Hvis man ønsker at blive rig, er det vigtigt, at man får skabt disse indkomststrømme. Det er nemlig dem, som vil gøre, at man kan blive rig og have et økonomisk overskud.

Få styr på økonomien i dag

Læs den nye bog om penge og økonomi, og få styr på økonomien i dag. Det er ikke kun en bog til dem, der er i starten af deres økonomiske karriere. Den er også til dem, der er på vej ind i pensionsalderen. I denne bog kan man lære at få skabt flere indkomststrømme og få en bedre forståelse for investeringer.

En bog til alle

Robert T. Kiyosaki er en af de største navne inden for økonomi og penge. Han har blandt andet skrevet flere bøger om økonomi, investeringer og penge. Denne bog er en af hans bedste, og den er blevet en stor succes.

Tag kontrollen over økonomien

I denne bog, Rich Dad Poor Dad, vil du kunne få nogle nye værktøjer til at styre din økonomi og få styr på det, som du ikke har styr på i dag.