Gør Hver Dag til en Musical med Sonos

Kender du den der følelse man nogle gange får, når man sidder og ser en virkelig god musical? Man er på én gang fascineret over den fiktive verden, hvor alt håndteres igennem sang og dans, og samtidig en anelse deprimeret over, at virkeligheden slet ikke er så farverig og spændende. Det er altså med blandede følelser at man ser en musical: man kan på én gang drømme sig væk, til en anden verden, og samtidig bliver man mere opmærksom på de kontraster, der er i den virkelige verden.

Jeg tror på et eller andet plan, at det ville være utroligt frustrerende rent faktisk at leve i sådan en musical verden. Forestil dig at vågne op en lørdag morgen med en god omgang tømmermænd, og så synger folk på fulde drøn til hinanden ude på gaden. Forestil dig hvis du ikke kunne bestille en kop kaffe uden at skulle lave en sang ud af det, og at alle op- og nedturer i dit liv ville blive husket som enorme forestillinger. Det ville hurtigt blive for meget.

Men jeg tror samtidig at der er en grund til, at vi længes efter det, vi ser i en musical. Jeg tror på, at vores liv kunne blive endnu bedre, hvis vi fandt den rette balance. Hele livet skal ikke være en musical: det ville være for meget. Men hvorfor skulle 0% musical være bedre? Mon ikke den rigtige balance skal findes et sted imellem?

Der er ikke noget der kan skubbe til vores følelser på samme måde som musik. Det er som om det har en bagdør ind i vores hjerne, og kan skubbe til alle de forskellige ting, der får os til at føle. En trist sang kan få tårene frem på kinderne, og en glad sang kan fylde os med energi og selvtillid. Musik er magisk på den måde: det er et værktøj vi kan bruge til, at forme hvordan vi oplever verden. Ved at sætte det rette stykke musik på, på det helt rigtige tidspunkt, kan vi hjælpe os selv med at få mest muligt ud af livet.

Det er heldigvis ganske ligetil, at bringe lidt musical ind i livet. Du skal bare have dig nogle sonos højttalere som du kan sætte op i dit hjem. Det geniale ved Sonos er, at du kan have højttalere i alle dine rum, og så sørger afspilleren selv for, at der bliver spillet det samme i alle rum på én gang. Det betyder at du kan bevæge dit rundt derhjemme og altid høre lige det musik, du trænger til, lige nu. For mig er det en perfekt måde at bringe noget farve og livsglæde ind i hverdagen på, uden at det bliver for meget. Musikken hjælper mig med at finde energien om morgenen, og med at slappe af, når arbejdsdagen er ovre.