Planlæg med en ugekalender

Skal vi noget i denne uge? Det er et spørgsmål, der tit kommer op, både i familien og på jobbet. Det kan være svært at bevare overblikket, også med de digitale kalendere vi har til rådighed. Ikke alle forstår at bruge deres kalender på deres smartphone. Ikke alle føler sig trygge ved det. En kalender af papir ved man hvad er. Den kan ikke gå ned og heller ikke slettes, medmindre man smider den i skraldespanden.

Har du en ugekalender af papir, så har du fysisk overblik over din tid. Så vil du hurtigt kunne kaste et blik på denne uge og se om der er tid til at invitere folk på besøg eller gå på museum eller i biografen. En ugekalender er dit overblik over ugen, nedfældet på papir. Du kan skrive dine aftaler ned uge for uge og danne dig et overblik flere uger frem. Det er sund fornuft og meget nyttigt at føre ugekalender.

Var det tirsdag, jeg skulle til frisør?

Du kan lynhurtigt se om det var tirsdag eller torsdag, du skal til frisør, hvis du fører ugekalender. Der er også plads i en ugekalender til at skrive andre notater. Heller ikke din aftale med maleren eller din bedste ven går du glip af, hvis du noterer det i din ugekalender. Din ugekalender bliver dit overblik og du vil glæde dig over den klarhed du får over dit liv.

Hvis du er vandt til at bruge endagskalender, så kan det anbefales at prøve en ugekalender. Man får et helt andet overblik og ugen bliver mere overskuelig. Med din ugekalender fremme kan du altid se flere dage frem. Det er meget nyttigt og særdeles funktionelt.

Nyd dit overblik

Man kan sidde i en telefonsamtale og få brug for en kalender, som kan give én et hurtigt overblik. Lige præcis her kommer din ugekalender ind som det, der giver dig netop dét. Du kan hurtigt og nemt finde en dag eller et tidspunkt, hvor du kan lægge en aftale ind. Det er en stor tryghed at vide, at man ikke laver dobbeltaftaler og andre fejl. Netop dét undgår du med en ugekalender.