Respektløst tøj med fede accessories

Der er det mere traditionelle herretøj, der er det streetprægede tøj og så er der det helt vilde tøj, som er vovet og cool, men samtidig lavet i vildt høj kvalitet. Tøj, som skiller sig ud med en vild vibe, der ofte er trashy, men stadig har et tydeligt skær af kvalitet og håndværk ud over det sædvanlige. Måske det mest ultimative cool outfit for den moderne mand.

Da dsquared2 blev grundlagt tilbage i 1984 var det for at skabe luksuriøst modetøj, der gerne måtte stikke af og provokere. Det canadiske brand, dsquared2, er siden da i den grad blevet bemærket i modeverden, som et af de mest vovede og innovative brands. Og fuldt fortjent, og det vil du hurtigt opdage, hvis du går på opdagelse i det univers, der går under navnet dsquared2.

Fuldt påklædt til coolness

Med tøj fra dsquared2 kan du blive klædt på fra top til tå. Du kan få de fedeste sneakers fra dsquared2 og de vildeste jeans. Du kan få jakker og sweatshirts og dsquared2 producerer de sygeste fede accessories, som rygsække, bælter og caps. Alt sammen i vanvittig høj kvalitet og i et design, som slår benene væk under dig. Går du i tøj fra dsquared2, er du sikker på at blive bemærket.

Tøjet fra dsquared2 kan kombineres indbyrdes til præcis den stil du personligt foretrækker. Men du kan også nemt mikse tøjet fra dsquared2 med tøj fra andre mærker. Det giver dig mulighed for at målrette din stil fuldstændigt præcis som du ønsker det. Og vel at mærke stadig ligne en million. En million, der ikke skammer sig det mindste over sig selv.

Næsten provokerende selvtillid

Man lægger mærke til en person, der kommer ind i lokalet, iført modetøjet fra dsquared2. Tøjet stråler af respektløs kvalitet og fed luksus på samme tid. Det sidder godt og giver dig et look, der virkelig brager igennem. Stilen er ikke till at efterligne. Og pasformen er så suveræn, at du kan mærke det. Følelsen af luksuriøs høj kvalitet med et trendy design, som er helt fremme i skoene. Prøv det, hvis du tør.