Sådan Dekorerer du Dit Værelse med Plakater

Der er ikke noget mere kedeligt at se på, end et værelse med helt kridhvide vægge. Det er bare så tomt og klinisk: man får virkelig følelsen af, at der mangler noget. Dit værelse skal gerne være et sted der emmer af personlighed, og hvor du virkeligt føler dig hjemme. Det er derfor vigtigt, at du får dekoreret væggene med noget, der både pynter og har en klar forbindelse med dine egne værdier og interesser.

Nogle hænger eksotiske ting fra deres rejser på væggene, mens andre investerer tusindvis af kroner i original kunst. Det er da også meget fint, hvis det er det, man går op i. Man behøver dog hverken rejse til fjerne lande eller have millioner på kontoen for at kunne dekorere sine vægge. En super billig og god måde at pynte dine vægge på er ved at købe helt almindelige plakater.

Plakater kan man nemlig få i alle former og farver. Selv hvis du er til eksotiske ting fra fremmede lande, så findes der med garanti en plakat, der har sådanne eksotiske motiver. De fleste kendte kunstværker der koster titusindvis af kroner kan man få for en flad 20’er på en plakat. Men det stopper ikke der! Hemmeligheden bag at dekorere dit værelse med plakater er først og fremmest at sætte ord på, hvem du er, og hvordan du gerne vil fremstå.

Husk på at andre mennesker ikke nødvendigvis ser dig, på samme måde som du ser dig selv. Det er ikke alle der kommunikerer deres personlighed og værdier ud til alle omkring dem: meget af vores identitet er derimod noget, vi holder for os selv. Det kan være både godt og skidt: men som hovedregel bør man stå ved hvem man er. Det betyder at man bør filosofere over hvad man står for, hvad man sætter pris på her i livet, og hvordan bedst får kommunikeret dette til andre mennesker.

Ved at sætte plakater op på dine vægge, som fortæller noget om dig som person, så kan du opbygge tættere venskaber langt hurtigere. Vi mennesker er sociale væsener, og vi er rigtigt gode til at opsamle informationer omkring de mennesker vi omgiver os med. Hvis du inviterer en ven ind på dit værelse, så vil de helt naturligt kigge rundt på væggene, og udvide deres opfattelse af hvem du er som menneske, på baggrund af hvad de ser. Der er ikke noget bedre, end når et andet menneske virkeligt forstår hvem vi er: specielt når det fører til opdagelser omkring, at man har ting tilfælles. Du bør derfor aktivt arbejde på, at kommunikere dig selv ud igennem indretningen af dit værelse.

Hvis du elsker Heavy Metal musik, så find plakater med dine yndlingsbands. Hvis du går rigtigt meget op i selvudvikling så find plakater med motiverende citater. Der findes plakater for enhver smag, og de er derfor en effektiv måde til at sætte et personligt præg på værelset.