Sådan kommer du godt i gang med salget af din bolig

Det kan nemt virke overvældende når man skal til at sælge sin bolig. Der er rigtigt mange ting, som man skal være opmærksom på og dette kan særligt være svært, hvis det er første gang. Når du skal sælge din bolig, så kan det i mange situationer, være en god idé at få professionel hjælp. Hos Botjek, kan du få hjælp med de fornødne rapporter. Læs med her.

Hos Botjek kan du blandt andet få hjælp til at få lavet en tilstandsrapport til hus. En tilstandsrapport til hus, er i bund og grund en rapport, som fortæller, hvilken stand huset er i. Denne rapport beskriver fejl og mangler som er synlige, og der bliver derefter lavet vurdering af, hvor alvorlige de egentlig er.

En tilstandsrapport til hus inkluderer dog kun skader, som gør husets værdi forringet. En tilstandsrapport til hus er ikke et lovkrav, men det er alligevel en rigtig god idé at få udarbejdet. Fordelen er nemlig både for køberen, men også for sælger.

Få hjælp af Botjek

Botjek har kontorer i mange dele af Danmark og står klar til at hjælpe dig sådan, at du kan få solgt din bolig og har de rigtige husrapporter. Botjek kan både levere pakkeløsninger, hvor du får både en tilstandsrapport, et el eftersyn og energimærke af boligen.

Du kan naturligvis og vælge at få udarbejdet rapporterne separat. At få energimærket et en bolig, er for eksempel lovpligtigt. Et energimærke er en rapport, der viser energiforbruget, og hvor og hvordan det kan forbedres. Rapporten viser også, hvor meget det vil koste for de forbedringer, samt, hvad besparinger der ligger i forbruget efter forbedringerne.

Når man skal have lavet et energimærke, vil der komme en energikonsulent forbi. Konsulenten kigger blandt andet på isoleringen i boligen, herunder også vinduer og døre. Der bliver også kigget på varmeanlæg i boligen.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Botjek kan hjælpe dig med i forbindelse med et boligsalg, så kan du klikke ind på botjek.dk. På hjemmesiden kan du kontakte lokale afdelinger og derved få den rette vejledning.