Skab de bedste rammer for din virksomhed

Som leder i en virksomhed kan der være mange ting at stå til ansvar for og tage højde for. Med en stram tidsplan kan det derfor virke som en større opgave at skulle til at stable et møde på benene. Ved at implementere pronester bookingssystem kan denne byrde løftes, og derved skabe tid og rum til andre ting.

Pronester planner har udviklet et smart bookingsystem, som gør det nemmere at planlægge møder og få booket bord i rette tid. Dette sparer virksomheder for flere timer månedligt, og hjælper med at reducere antallet af dobbeltbookinger eller fejlbookinger som kan forekomme. Med pronester bookingsystem sikrer du hermed en komplikationsfri proces.

Alt i et flow

Pronester bookingsystem giver adgang til en digital kalender, hvor du hurtigt kan skabe dig et overblik over ledige mødelokaler, således at du eller dine medarbejdere kan finde et lokale med det rette udstyr. Yderligere er det muligt at booke øvrige ressourcer heriblandt catering. Med pronester bookingsystem kan du også nemt arrangere en videokonference og således invitere kollegaer eller samarbejdspartnere til at deltage uanset hvor henne de befinder sig i landet. Det er derfor ikke længere nødvendigt at planlægge korte forretningsrejser eller tage flere timer ud af kalenderen alene på brug af transport.

Book på farten

Da pronester bookingsystem er integreret med outlook og koblet op digitalt, er det også muligt at foretage bookinger direkte over computeren eller telefonen. Hvis du ofte er på farten kan dette derfor være behjælpeligt og tidsbesparende frem for det manuelle arbejde som ofte kræver en længere kommunikations- og planlægningsproces. Leder du efter et enkelt skrivebord til en vigtig opgave, kan du også nemt booke dette direkte over telefonen. I visse virksomheder er det ikke altid at der står et ledigt skrivebord til rådighed, og her kan det være ret at vide på forhånd, at når man møder ind, så står der et klar med de rette og nødvendige funktioner.

Skab overblik over besøgende

Afholder man større møder med mange kunder eller besøgende, kan pronester bookingsystem også hjælpe med at skabe overblik, så du får notifikationer om besøgende og sikrer dig de rette er ankommet.