Vild med at køre gokart?

Er der fuld fart på dig og dine unger? Så er det måske på tide at får et ret mellem hænderne og hjul under sædet. Du kan gøre det i haven eller på den stille villavej og det er helt vildt sjovt. Der er god træning at hente til den motoriske sans og masser af køreglæde. Der er masser af læring og sjov afveksling hvis man har en tendens til at hænge for meget foran skærmen inden døre.

Hvis man er til gokarts, så mærker man det selv. Man lærer det at kende, som bilister kender. Med gokarts er det som med biler; de bliver en forlængelse af ens krop. Det er en herlig følelse. En følelse der bringer selvværdet op og løfter sindet. Og det er sjovt at køre gokarts. Børn er som regel helt vilde med det og finder stor glæde i at bevæge sig på fire hjul. Det er lidt ligesom at køre i en rigtig bil.

Giv den gas med et kapløb

Har man flere gokarts, så har man muligheden for at lave fartprøver og konkurrencer. Det er sjovt at køre om kap og se hvem der er hurtigst på pedalerne. Det kan også være sjovt at køre en tur sammen på sine gokarts. En anden god idé er at lave en forhindringsbane med til, man ikke må køre ind i. Det er god træning for rumfornemmelsen og evnen til at reagere i tide.

Børn og gokarts er en god cocktail, fordi der er så megen god læring og motorisk udfordring i det. Det giver gode kompetencer at køre gokarts. Også når man er flere på banen. Det giver en høj social forståelse. Den høje præcision og nøjagtighed er god læring, ligesom adrenalin-suset ved et godt race bygger personligheden op.

På tur på fire hjul

At bare køre derudaf og opleve luften og terrænet, det er noget af en frihedsoplevelse for et barn, stort eller lille. Der er så meget god leg i gokarts. Timevis af sjov og læring. Man kan blive helt glad i låget af fart og tempo med gokarts.